Как Да Направиш Първите Си 1000 лв. Онлайн, Без Да Имаш Нужда От Сайт, Голям Бюджет И Задълбочени Маркетингови Познания!

След като 70 души се запишат, курсът ЗАТВАРЯ (това може да стане и за 1 ДЕН!)

Нека те попитам - опитвал ли си някога да правиш пари онлайн?

И аз! Знам колко фрустриращо и трудно може да бъде.

Нека ти се представя - аз съм Велизар, адвокат, завършил СУ, и онлайн предприемач от повече от 3 години.

През 2013 г. се чудех как да изкарам пари онлайн, което може би и ти си се чудел как да стане. Пробвах всякакви начини, но нищо не работеше.

Пробвах дори да качвам игри в торент тракерите, като кодовете за тези игри бяха архивирани и защитени с парола. Ако искаш да вземеш паролата, трябва да попълниш анкета, за която аз получавах няколко цента.

Знам, че е странно, но и този бизнес модел не проработи. Грам не проработи. Направо не е за вярване 🙂

Един ден обаче се натъкнах на един работещ бизнес модел!

Работещ бизнес модел...

Купих си първо ниво на курс, който ти дава работещ модел на дропшипинг бизнес, и започнах да го следвам.

Отначало бях доста скептичен, но реших да следвам модела, без да го подлагам под съмнение - така или иначе нямаше какво да губя.

Само 3 месеца по-късно вече бях започнал да правя по 800 лв. на месец и можех да се издържам с новия си бизнес.

Тук научих един от най-ценните си уроци в бизнеса - ако искаш да постигнеш нещо съществено, винаги следвай модел, който вече се е доказал като работещ.

Основната ми грешка преди да започна с дропшипинга беше, че се опитвах САМ да открия модел, който да работи за мен.

А трябваше просто да си платя, за да се науча на модел, който доказано работи при голяма част от хората (защото няма модел, който да работи при всеки).

Сега го правя с всичко:

 • В тренировките си плащам за треньор, който да ми даде работещ модел, като ми каже какво да правя, за да кача мускули/сваля мазнини
 • В бизнеса си плащам, за да се уча от най-добрите, защото знам, че инвестираните в знания пари се връщат многократно

Странното е, че предишният ми аз щеше да “рови” само по фитнес списанията и сайтовете, за да намери информация за това как да направи мечтаното тяло.

Не случайно никога не постигнах съществени резултати в тренировките, преди да си наема треньор, който да ми изложи правилния и работещ модел.

Знам, че много хора искат да намерят работещ модел за генериране на доход от Интернет като мен, но не могат да се ориентират в онлайн джунглата от възможности и информация.

Ето защо с моите “колеги по онлайн бизнес” Д-р Бо и Ник Чакъров решихме да предложим такъв модел, за който знаем и сме се убедили, че работи и е прост за изпълнение.

Но нека първо ти ги представя:

Д-р Бо е експерт във Фейсбук рекламата, който има над 6 години опит.

Ник Чакъров е експерт в онлайн търговията с платформи като eBay, Amazon и др. с над 5 години опит.

Преди около 3 месеца пуснахме първото издание за курса си “Първи 1000 лв. Онлайн”. Целта ни беше да представим работещ бизнес модел, който да е лесно приложим дори за начинаещи, като за него не ти трябват:

 • Сайт - продаваме директно чрез Facebook на българския пазар (чак когато намерим печеливши продукти, създаваме онлайн магазин)
 • Бизнес идея - намираме и тестваме “готови” физически продукти по определени параметри, не се налага да купуваш нищо предварително
 • Голям бюджет - бързо, лесно и евтино тестваме продукти и ще закупим продуктите накуп, чак след като имаме продукт, който доказано се продава добре
 • Задълбочени маркетинг познания - базови познания относно Facebook маркетинга са напълно достатъчни и ние ги даваме

Спомням си момента, когато трябваше да пусна мейл за курса на 12 хиляди абонати. 

Бях супер уплашен! Ами ако не проработи за хората? Ами, ако нямат резултати и не са доволни?

Много пъти с д-р Бо и Ник сме коментирали, че едва ли не сме "прекалено честни", за да пуснем онлайн курс. Защото и тримата идваме от пазара в САЩ, а там е дивият запад на онлайн курсовете кой от кой обещаващ повече резултати и накрая тотално неизпълняващ тези обещания.

А ние искахме да е точно обратното - да обещаем по-малко и да дадем много повече стойност на участниците. Да създадем повече предприемачи, защото България има нужда именно от такива. Осъзнавахме огромната си отговорност към тези хора!

Знам, че звучи малко изкуствено, но това е така само защото много хора злоупотребяват с това да тръбят наляво и надясно каква мисия имат с цел да продават повече.

А ние искаме истинска промяна - много пъти сме го говорили и много пъти сме рефлектирали по въпроса. А за това трябва смелост!

Вдъхновен от тези мисли, пратих мейла. Курсът се запълни за нула време (110 места за няколко дни).

И след известно време започнаха да се появят ревюта като тези:

 • Name
  Курсът е много добре структуриран. Лекциите не са дълги, което е плюс. Целият курс може да се изгледа в рамките на 3-4 часа и да си готов да започнеш. Хубавото е, че се предоставя цялата стратегия какво, как, къде. FB групата също е много полезна. Радвам се, че организаторите направиха и предизвикателствата. Курсът си струваше парите със сигурност, сега остана само да достигна тези 1000 лв. вече ми остават 850лв. Браво за добре свършената работа.
  Евгени С.
 • Name
  Курсът е перфектен за хора без абсолютно никакъв опит с Facebook рекламите. Всичко е изключително просто обяснено. Резултатите идват много бързо след минаването на курса. От голямо значение е и facebook групата, до която има достъп след закупуването на курса. Там се отговаря на всичките ви въпроси и се обменя опит (един вид не ви оставят да се оправяте сами след закупуването на курса).
  Божидар К.
 • Name
  Още от самото записване за курса бях супер развълнуван, защото това е първото ми онлайн обучение и първите ми стъпки в онлайн търговията като цяло. Много приятно изненадан съм от екипа. Супер свежи и будни хора, точно от каквито искам да съм заобиколен – радвам се, че ви намерих пичове, макар и онлайн! Определено вие сте хората, от които лично аз избирам да се уча! За модулите от курса бих казал, че са добре структурирани, последователни и нямах затруднения по време на обучението, което всъщност все още продължава хаха. Ще се радвам това да е само началото и да има още курсове и групи и да си помагаме взаимно!
  Александър Г.
 • Name
  Искам да поздравя създателите на курса за това ,което правят и за целия труд, който са положили за създаването на този курс. Изумителен е! Подходящ е за напълно начинаещи и за хора с известен опит в Е-commerce & Digital Marketing, които желаят да предприемат първата стъпка към изграждането на свой собствен бизнес в България. Закупих курса още в момента на споделянето на линка от страна на Д-р Бо (в неговия LIVE) с чистото любопитство да го тествам, защото досега не бях купувал и гледал български курс за изграждане на E-commerce бизнес. Започнах целеустремено да следвам стъпките и получих видими резултати непосредствено след това. Факт е, че съдържанието/информацията, която този курс дава РАБОТИ!
  Цанко Н.

Смея да кажа, че никога не съм се чувствал толкова вдъхновен, колкото когато видях хората да имат резултати с курса ни.

Някои от тях правеха първите продажби в живота си благодарение на нашия курс и бяха не по-малко вдъхновени от нас.

Доказахме си, че бизнес моделът е работещ при по-голяма група от хора!

Но отново искам да те предупредя - фактът, че бизнес моделът е работещ, в никакъв случай НЕ означава, че гарантираме, че всеки ще направи пари от него.

Създаването на бизнес онлайн изисква работа и отдаденост, а включва и риск. Това, че определен бизнес модел работи, в никакъв случай не означава, че ще работи за теб!

Просто искам да бъда честен с теб - не мога да ти гарантирам, че ще успееш. Ако имаш големи съмнения или си прекалено скептичен, по-добре не влизай в курса.


Но нека се върнем към курса!


Както вече казах, искахме да дадем повече, отколкото сме обещали.

Ето защо веднага след като затворихме курса, започнахме да мислим как можем да го направим още по-добър за участниците.

Да им дадем нещо, което не сме обещали. Спряхме се на по-персоналната работа с нас - нещо, което не бяхме обещавали никъде в продажбената страница, а и ни костваше най-ценния ни ресурс - времето.

Ето какво направихме за участниците:

 • Четири Facebook Live-a, на които отговаряхме на всички въпроси на участниците по всички теми от курса. Всеки от тях беше приблизително по около 40 минути!
 • Две събития на живо в офиса ни в София, където се запознахме с част от участниците и отговаряхме на въпросите им!

Първото събиране в офиса ни!

Събиранията бяха само за хора, които са похарчили поне 10 долара във Facebook за реклама и са качили скрийншот в групата.

Второто събиране в офиса ни!

Май пропуснах да кажа, че това, което искаме да направим, е общество от онлайн предприемачи.

Нарекохме го Digital Ninjas, защото... името е готино.

Представям ти обществото на Дигиталните Нинджи - на снимката можеш да видиш няколко!


Вече се питаш какво получаваш, като поръчаш курса днес?

В курса сме се постарали в цялост да представим работещ бизнес модел от А до Я. Предишната версия беше 6 часа, но тази за тази версия сме записали още 3 часа съдържание на базата на обратната връзка от курсистите ни.

Така съдържанието става повече от 9 часа! 

Ето какво ще научиш в отделните модули от курса:

 • Представяне на курса

  Тук ще ти представим курса като цяло и ще ти разкажем повече за електронната търговия. Защо онлайн бизнес, защо онлайн търговията е един от най-добрите бизнес модели, какво представлява и т.н. 

 • Намери правилния продукт

  Тук ще ти представим няколко начина, по които могат да се намерят страхотни продукти, които да продаваш. Ще видиш няколко метода за бързо намиране на продукти за тестване, характеристиките на печелившия продукт и т.н. 

 • Бизнесът в действие

  Тук ще ти представим как скалираш бизнеса си, след като си намерил печеливш продукт, поръчване на инвентар, работа с куриери, математиката за успешния онлайн бизнес и т.н.

 • Facebook стратегии за напреднали

  Как да използваш силата на Facebook пиксела, за да можеш да ремаркетираш на хората, които вече са видели продуктовата ти страница. Как да използваш най-подходящата оптимизация за продажби Website Conversions.

 • Ментална нагласа

  Тук ще ти кажем каква ментална настройка трябва да имаш, за да успееш в онлайн бизнеса и как да си поставиш правилните цел. Това е много често пропускан модул в онлайн курсовете, но е изключително важен.

 • Facebook реклама и тест

  В този модул ще ти разкажем повече за основите на Facebook рекламата, как да създадеш бизнес страница и как лесно, бързо и евтино да тестваш продукт с реклама.

 • Създай своят онлайн магазин

  Как лесно и бързо да създадеш своя красив и професионално изглеждащ онлайн магазин, без да ти се налага да кодиш или да плащаш хиляди левове на програмист. Как да направиш добра продажбена страница, която да ефективно да представя и продава продукта ти!

 • БОНУС - Реален пример

  В този модул ще ти покажем как прилагаме системата от нулата до първите онлайн продажби, тоест ще намерим продукт, ще му пуснем реклама и ще анализираме резултатите.

Но това не е всичко. За да можем по-добре да отговорим на изискванията на нашите бъдещи курсисти, разделихме курса на няколко различни пакета.

Ето какво включва всеки от пакетите:

 


Пакет Злато


 • Курсът Първи 1000 Лева Онлайн, Version 2.0 - общо 9 часа съдържание за изграждане на твоя онлайн бизнес, ъпгрейднат на база на обратната връзка от предишните участници - 6 часа оригинален курс + 3 часа ъпгрейд!
 • Четирите предишни Facebook live-a с въпроси и отговори, които направихме за нашата първоначална група (около 3 часа съдържание)
 • Една среща с нас в офиса ни в София, където ще можем да се запознаем на живо, да отговорим на вашите въпроси и да ви насърчим за успех!
 • Два Facebook live-a с въпроси и отговори, които ще направим за вас - над час ще отговаряме на живо на вашите въпроси (ще се проведат на втората и на четвъртата седмица, след като запълним курса)
 • Facebook група за съпорт, надъхване и споделяне на полезна информация и инструменти
 • Отговори на вашите въпроси в групата всеки ден (и тримата следим групата всеки ден и отговаряме на всеки въпрос в рамките на 24 часа)
 • Доживотен достъп до курса
 • Възможност да гледаш онлайн курсът от всяка точка на света или от комфорта на дома си
 • Отстъпки от различни услуги - 25% отстъпка за изпращане на продукти със Спийди, отстъпки от счетовотво, отстъпка от цена на платформата за изграждане на онлайн магазини
 • Гаранция за връщане на парите - ако в рамките на 14 дни от закупуване на курса тестваш поне 10 продукта по нашата система и изхарчиш поне $70 за реклама във Facebook, без да намериш печеливш продукт, ние ще ти върнем парите до стотинка!

Пакет Платина


 • ВСИЧКО, което съдържа пакет Злато
 • Серията от уебинари ЛЕТЯЩ СТАРТ - в тази серия пред очите ти (на живо) ще изградим онлайн бизнес, използвайки нашата система, а ти ще можеш да гледаш отблизо точно как го правим! Уебинарите са 6 - ето какво включва всеки един от тях:
  • Видео 1 - Избор на продукт - Пред очите ти и на живо ще изберем няколко продукта, на които да пуснем реклама след това и да тестваме
  • Видео 2 - Стартиране на реклама - Тук ще пуснем първоначална реклама на продуктите, за да тестваме кой продукт как ще се представи
  • Видео 3 - Анализ на резултати - Тук ще анализираме резултатите и ще определим кои продукти са печеливши и кои не
  • Видео 4 - Листване на продукти в магазин - тук ще листнем продуктите в магазина си и ще създадем продуктова страница, която продава!
  • Видео 5 - Анализ и скалиране- тук ще анализираме рекламата и ще скалираме бизнеса

 

 • Видеото на д-р Бо от Facebook конференцията, на която той по прост и разбираем начин представя основните принципи на рекламирането във фейсбук и споделя тайните за това как успява да направи по $250 оборот от всеки долар изхарчен във фб
 • Три срещи с нас в офиса ни в София, където ще можем да се запознаем на живо, да отговорим на вашите въпроси и да ви насърчим за успех!
 • Всички ъпдейти на курса - каквото и да се промени във Facebook, каквато и нови система за изграждане на онлайн бизнес да открием, ние ще ъпгрейднем курса с нови видеа по темата.

Пакет Диамант (достъпен само на тази страница)


 • ВСИЧКО от пакетите Злато и Платина
 • Лична консултация с всеки един от нас по отделно (Велизар, Д-р Бо и Ник). По един час в който всеки от нас отделно ще може да ти обърне лично внимание и да ти помогне да изградиш и развиеш онлайн бизнеса си.
 • Тъй като взимаме по 300 лв. за час с всеки от нас, стойността, която получаваш само от консултациите, е общо 900 лв. 
 • По време на разговорите всеки от нас ще разгледа продуктите и рекламите ти и ще ти дадем реални стъпки, чрез които да ги подобриш, съобразени със ситуацията ти!
 • Разговорите могат да се проведат на живо или по скайп. Това са общо 3 часа!

 

Пакет Злато
297лв.
Вземи Сега

 • Курсът Първи 1000 Лева Онлайн, Version 2.0
 • Четирите предишни Facebook live-а
 • Една среща с нас в офиса ни в София
 • Два Facebook live-a с въпроси и отговори
 • Facebook група за съпорт и надъхване
 • Отговори на вашите въпроси в групата всеки ден
 • Доживотен достъп до курса
 • Възможност да гледаш онлайн курсът отвсякъде
 • ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ!
Пакет Диамант (достъпен само на тази страница)
797лв.
Вземи сега

 • ВСИЧКО, което съдържат пакетите Злато и Платина
 • Лична консултация с всеки един от нас по отделно (Велизар, Д-р Бо и Ник)
 • Консултацията с всеки от нас е с продължителност 1 час
 • Консулатациите могат да бъдат на живо или по Скайп
 • Този пакет е достатъпен само на тази страница (не може да се ъпгрейдва към него на по-късен етап).

Както виждаш заложили сме много на персоналното отношение с вас - не искаме просто да ви "хвърлим" курс и да ви кажем да се оправяте, защото вече сме ви събрали парите. 

Дори в най-ниския пакет има Facebook Live с нас, както и среща в офиса ни. Да не говорим за светкавичните отговори на всякакви въпроси във Facebook групата на курса.

Има защо пакетите да изглеждат точно така! Ние не сме "новаци" в сферата на онлайн бизнеса и знаем през какво вероятно си минал, преди да стигнеш до нашия курс.

Нека ти представя нещата, през които повечето хора, които искат да правят интернет бизнес, минават:

 • 'ЗЕМИ тука тая Facebook реклама

Вероятно си гледал курсове, които говорят колко важна е Facebook рекламта. Голяма част от курсовете се фокусират върху това как да изградиш добра Facebook реклама и до там. Не че такива курсове не са полезни, но ще ти кажа нещо под секрет:

В България рекламата е толкова евтина, че няма свръхголямо значение как точно ще я направиш.

Рекламата е 20% от уравнението. Продуктът е 80%. Има хора, които правят десетки хиляди на месец само с... буустване на постове, без да правят какъвто и да е смислен таргетинг.

Знам, че е готино да кажеш на приятелите си, че правиш динамичен ремаркетинг с Facebook пиксела, но това в голяма част от случаите само може да ти помогне да звучиш умен, но вероятно няма да уголеми банковия ти акаунт.

Но правилния продукт ще го направи. Ето защо отделяме толкова много време на намирането му в курса.

 • Безплатни съвети от гурута 

Това ми е едно от любимите. Много хора си мислят, че успешните хора са някакви ангели, които са готови да предават знанията си безплатно на всеки, който ги поиска.

Дори ми се случвало човек да ми се обиди, когато му кажа, че час с мен струва 300 лв. и да ми каже "как смееш да ми искаш пари".

Извинявай, но аз съм инвестирал десетки хиляди долари в обучението си и искаш сега да ти го дам безплатно.

Така разсъждават всички успешни хора, които познавам. Ето защо безплатните съвети, особено в сферата на изграждането на бизнес, често не работят или не са пълни.

 • Просто действай и ще се научиш

Това е до голяма степен вярно, но запитвал ли си се колко време и пари ще ти отнеме? Ще ти кажа - доста повече, отколкото си мислиш.

Пробата и грешката е благороден път да се учиш, но в същото време е и най-дългият и най-неефективният!

Знам какво има вероятност да си мислиш сега:

Да, но онлайн бизнеса е само за големи риби.

Това не е така - със силата на Facebook и хора като нас и теб, които не разполагат с милионни рекламни бюджети, могат да достигнат до голяма аудитория.

И най-интересното - това, че някой има голям бюджет, никак не значи, че той ще бъде "галеник" на Facebook.

Най-добрата реклама печели, независимо от това колко голям рекламодател си. Това е доста добре за хора като нас.

Залят съм с информация за онлайн бизнес и не знам откъде да започна

Това е и причината да създадем този курс - искаме да представим система за изграждане на онлайн бизнес, която не само работи при доста хора, но и е супер проста за изпълнение и ясна.

Но дори нещо да не е ясно - ще се радваме да отговорим във Facebook групата ни. Отговаряме на всички запитвания в рамките на 24 часа!

От къде да знам дали мога да ви се доверя? Дайте да видя резултати!

Много пъти сме мислили дали да дадем резултати, но просто не искаме да го правим заради реалностите в страната ни.

Ако смяташ, че не сме достатъчно надеждни и ревютата на другите не могат да те убедят в обратното, не купувай курса. В крайна сметка живеем в свободна държава и всеки може да взима решения сам за себе си.

Ако все пак се чудиш дали да влезеш, виж ревютата на хората, които вече преминаха през курса (при това през доста по-олекотена версия от тази, която предоставяме сега).

Това, което са постигнали нашите ученици, за теб е далеч по-важно от това, което сме постигнали ние, защото това е доказателство, че информацията е качествена и ние знаем как да я представим. Ето и малко ревюта:

DOK Сложи ревюта тук!!!!!!!!!!

Най-често задавани въпроси

 • МОГА ЛИ ДА ПЕЧЕЛЯ С ТОЗИ МЕТОД, ДОКАТО РАБОТЯ?

Да, можеш. Курсът е дори доста подходящ за работещи и това е една от основните групи, към които целим да позиционираме курса.

Времево е нужно е да се отделят по 1-2 часа дневно. 

Разбира се, колкото по-голяма е отдадеността, толкова по-голям шанс имаш за успех!

shadow-ornament

 • С КАКВО ТОЗИ КУРС СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ДРУГИТЕ ТАКИВА?

За разлика от другите курсове в България, които представят само част от картината (само Facebook рекламата, само email маркетинга), това е първия курс, който представя цялостна и пълна система за изграждане на онлайн бизнес от нулата и е подходящ за новаци!

Буквално всички етапи са обхванати - от голямата картина в електронната тъговия през менталната настойка, търсенето на продукти и тестването, до изграждане на онлайн магазин и скалиране на бизнеса!

Също така това е един от малкото курсове, в които се набляга много на персоналното отношение - не случайно дори в най-ниските пакети има среща на живо с участниците!

shadow-ornament

 • СЪС СИГУРНОСТ ЛИ ЩЕ НАПРАВЯ ПАРИ?

Искаме да бъдем честни с теб. Бизнес моделът е работещ, но ние в никакъв случай не гарантираме, че всеки ще направи пари от него.

Създаването на онлайн бизнес изисква работа и отдаденост, а включва и риск. Това, че определен бизнес модел работи, в никакъв случай не означава, че ще работи за теб!

За това имаме гаранция за връщане на парите (виж по-горе). Ако не проработи при теб, ще ти върнем всичко, което си ни платил, до стотинка.

 

shadow-ornament

 • КАКВА ИНВЕСТИЦИЯ МИ ТРЯБВА?

Както вече споменахме, ще тестваме продуктите си евтино и бързо с помощта на Facebook реклама.

Първоначалният тест ще бъде с около с около 10 лв. на продукт. За този тест препоръчваме да се отделят по около 100 лв.

Когато намериш печеливш продукт, поръчката на по-голяма пратка от този продукт ще ти струва около 100-400 лв. (в зависимост от продукта).

shadow-ornament

 • КОЛКО ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА ОТДЕЛЯМ ДНЕВНО?

Зависи от много фактори, но препоръчваме около 1-2 часа на ден. Ако изостанеш, винаги можеш да наваксаш - имаш доживотен достъп до курса.

shadow-ornament

 • КАК МОГА ДА ПЛАТЯ?

В момента начините на плащане са PayPal и банков превод.

Използвайки PayPal, можеш да платиш, БЕЗ ДА ИМАШ РЕГИСТРАЦИЯ, и ще получиш достъп до курса ВЕДНАГА. Единственото, което трябва да направиш е да въведеш дебитната/кредитната си карта.

Ако използваш банков превод, моля в основанието да посочиш:

 • Името на курса: Първи 1000 лв. Онлайн
 • Email-a, на който искаш да получиш данните за достъп
 • Телефон за връзка

Достъп до курса ще получиш до 24 часа, след като получим плащането.

За въпроси моля пиши ни на support@first1k.eu или във скритата Facebook група.

shadow-ornament

 • KAK ДА РАЗБЕРА ДАЛИ ТОЗИ КУРС Е ЗА МЕН?

Този курс е за теб, ако:

 • Искаш да изградиш онлайн бизнес и да можеш да работиш от всяка точка на света
 • Искаш да следваш изпробван бизнес модел
 • Не се страхуваш да рискуваш пари и време в името на бъдещата свобода
 • Искаш да си част от общество от прохождащи и напреднали предприемачи, с което заедно да вървите напред

Този курс НЕ е за теб, ако:

 • Искаш 100% гаранция, че ще успееш и не обичаш да поемаш дори премерени рискове
 • Нямаш никакви пари за инвестиция и тестове
 • Искаш всичко да ти е безплатно, дори да се отнася до бизнеса и живота ти
 • Вярваш, че можеш да постигнеш всичко сам и нямаш нужда от работещ бизнес модел
 • Си всезнайко, който не е готов да се учи (моля те не влизай, ако си такъв), или си прекалено скептичен, или циничен
shadow-ornament

 • ВИЕ САМО С ОНЛАЙН КУРСОВЕ ЛИ СИ ИЗКАРВАТЕ ПАРИТЕ?

Не. И тримата имаме работещи онлайн бизнеси в сферата на електронната търговия и това ни дава самочувствието да преподаваме тази материя.

Никога не бихме си позволили да преподаваме нещо, което не сме тествали сами и не сме се убедили, че работи!

shadow-ornament

 • ЗАЩО НЕ ПОКАЖЕТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ СИ?

Много пъти сме мислили дали да дадем резултати, но просто не искаме да го правим заради реалностите в страната ни.

Ако смяташ, че не сме достатъчно надеждни и ревютата на другите не могат да те убедят в обратното, не купувай курса. В крайна сметка живеем в свободна държава и всеки може да взима решения сам за себе си.

Ако все пак се чудиш дали да влезеш, виж ревютата на хората, които вече преминаха през курса (при това през доста по-олекотена версия от тази, която предоставяме сега).

Това, което са постигнали нашите ученици, за теб е далеч по-важно от това, което сме постигнали ние, защото това е доказателство, че информацията е качествена и ние знаем как да я представим.

shadow-ornament

 • ПОДХОДЯЩ ЛИ Е КУРСЪТ ЗА НАЧИНАЕЩИ?

Абсолютно. Постарали сме се да дадем пълни обяснения на всяка стъпка дори за някой, който за пръв път се запознава с Facebook и онлайн търговията.

Ако все пак нещо остане неясно, ние оставаме на разположение:

 • да отговорим на всякакви въпроси в онлайн групата
 • да запишем видео по темата
 • да направим Facebook live
 • да отговорим на живо в офиса ни
shadow-ornament

 • НАЛИ ИСКАТЕ ПОВЕЧЕ ПРЕДПРИЕМАЧИ - ЗАЩО КУРСЪТ НЕ Е БЕЗПЛАТЕН?

Поради 2 причини:

 • Хората не ценят това, което получават безплатно. Аз лично съм давал хиляди съвети без пари на хора, които с лека ръка после не са прилагали нищо, защото са нямали мотивация за това (нали не си платил нищо).

Така на практика се получава ситуация lose - lose. Ние губим времето и старанието си, а участниците на получават резултати.

 • Защото вярваме в справедливата размяна на блага - ако си създал нещо, което има стойност за друг човек, трябва да получиш стойност срещу това.
shadow-ornament

 • МАЛКО МИ Е НЕКОМФОРТНО ДА КУПУВАМ ДИГИТАЛНИ ПРОДУКТИ. КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТОВА?

Дигиталните обучения са бъдещето и ще навлизат все повече в живота ни, защото са полезни, удобни и евтини (тъй като няма големи разходи за създателите).

Представи си, че купупуваш курс в университета - само че ти е по-евтино, по-лесно достъпно и най-важното - в пъти по практически полезно от това, което можеш да научиш в университета

Разбира се, не мога да говоря за всеки университет, но спрямо Право в СУ и Предприемачество в Бабсън Колидж - САЩ, които съм изучавал, курсът е значително по-практически!

shadow-ornament

 • НЕОБХОДИМ ЛИ МИ Е ДОБЪР АНГЛИЙСКИ, ЗА ДА ПРИЛАГАМ НАУЧЕНОТО В КУРСА?

Не. Тъй като ще продаваме на българския пазар, няма да е нужен добър английски.

Базово разбиране на английски обаче е наложително за комуникацията с доставчици и при намирането на продукти.

shadow-ornament

 • ТОВА ДРОПШИПИНГ МЕТОД ЛИ Е?

Не. Това е метод, в който реално ще притежаваме инвентара, който ще продаваме.

shadow-ornament

 • МОГА ЛИ ДА ЪПГРЕЙДНА ДО ПО-ВИСОК ПАКЕТ В ПО-КЪСЕН МОМЕНТ?

Можеш да ъпгрейднеш от пакет Злато към пакет Платина.

Към пакет Диамант не може да се ъпгрейдне, тъй като офертата е с прекалено намалена цена и се продава само на тази страница (реално получаваш 3 часа с нас на цената на един).

shadow-ornament

 • ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ?

ДА! Ако в рамките на 14 дни от закупуване на курса тестваш поне 10 продукта по нашата система И изхарчиш поне $70 за реклама във Facebook, без да намериш печеливш продукт, ние ще ти върнем парите до стотинка!

shadow-ornament

След всичко, което вече знаеш за курса, вярвам, че можеш да вземеш информирано решение дали да се включиш и да инвестираш в себе си. 

Ако решиш да го направиш, не забравяй, че курсът е отворен само за ограничен период от време и като цяло ще се попълни бързо - имаме листа на чакащи от над 150 души, комбинираните аудитории на трима ни са няколко десетки хиляди души. 

А има само 70 места и запълнят ли се, затваряме.

Интересна история - на миналото отваряне много хора мислеха, че затварянето е просто маркетингов трик. Мислеха, че винаги ще могат да влязат и отлагаха до последно. 

Резултатът: След като затворихме, започнаха съобщенията, с които ни молеха да пуснем само тях и да "направим" изключение. Един човек дори беше писал на д-р Бо съобщение от над 600 думи!

Но не се огънахме и не пуснахме никой тогава. И сега ще бъде същото!

Нека ти кажа няколко думи за твоята инвестиция днес. Нека вземем пакет Платина, който струва 497 лв. (около 255 евро):

 • Тези 497 лв. мога да ти купят точно час и половина с някой от нас, а тук получаваш ъпгрейднат курс (9 часа), серията Летящ Старт (около 4 часа), фейсбук live-ове с въпроси и отговори за предишната група (около 3 часа), два нови фейсбук live-a с нас (1 и 30 минути), 3 срещи в офиса ни с нас (доколкото откараме, но поне 2 часа). Това са около 25 часа с нас на цената на час и половина!
 • Ще “избиеш” тези 497 лв. само с 80 продажби (следвайки нашата система, средната печалба на продажба е 6 лв.). 80 продажби са 10 дни по 8 продажби на ден!
 • 497 лв. са кафетата ти за 6 месеца, цигарите за 3 месецa, 3-4 излизания навън с приятели и т.н. Проблемът на тези неща е, че не получаваш финансова възвръщаемост от тях. След като изпиеш кафето, то си отива завинаги. Докато, ако инвестираш в този курс, имаш шанс да направиш в пъти повече (макар че не можем да дадем гаранция за това, тъй като не те познаваме).

А и не забравяй, че не рискуваш НИЩО!

За тази цена ще получиш и всички ъпгрейди на курса, които предстоят и които ще увеличат цената за следващите записали се. Тоест, ако се запишеш на следващото отваряне (вероятно след няколко месеца), ще получиш същото съдържание, но по-висока цена.

Така че, ако си решил да се запишеш, те съветвам да го направиш сега, а да не отлагаш, защото някои от хората, които ще се запишат сега, след няколко месеца вече ще имат работещи бизнеси.

Затова клинкни на предпочитания от теб начин за плащане по-долу и нека приключението за теб започне!

Emotional close - И не забравяй - ще приемем само 70 души на това отваряне, така че по-добре побързай, ако не искаш да го изпуснеш.

Курсът най-вероятно ще се напълни за няколко дни, но, ако съдим по десетките съобщения, в които хора ни питат кога ще отворим, може да се напълни и по-бързо.

А ако не успееш да влезеш сега, следващото отваряне ще бъде след няколко месеца и вероятно на по-висока цена.

А хората, които влязат сега вече ще са положили основите на бъдещия си успешен онлайн бизнес.

arrow

Списък На Чакащи!

Ако искате да разберете първи, когато отворим отново, включете се в списъка!

privacy Ние ценим вашата лична информация!

arrow

Списък На Чакащи!

Ако искате да разберете първи, когато отворим отново, включете се в списъка!

privacy Ние ценим вашата лична информация!

За Нас