Как Да Направиш Първите Си 1000 лв. Онлайн, Без Да Имаш Нужда От Сайт, Голям Бюджет И Задълбочени Маркетингови Познания!

Само 100 човека ще бъдат допуснати до курса (след това курсът затваря)

Нека те попитам - опитвал ли си някога да правиш пари онлайн?

И аз! Знам колко фрустриращо и трудно може да бъде.

Нека ти се представя - аз съм Велизар, адвокат, завършил СУ, и онлайн предприемач от повече от 3 години.

През 2013 г. се чудех как да изкарам пари онлайн, което може би и ти си се чудел как да стане. Пробвах всякакви начини, но нищо не работеше.

Пробвах дори да качвам игри в торент тракерите, като кодовете за тези игри бяха архивирани и защитени с парола. Ако искаш да вземеш паролата, трябва да попълниш анкета, за която аз получавах няколко цента.

Знам, че е странно, но и този бизнес модел не проработи. Грам не проработи. Направо не е за вярване 🙂

Един ден обаче се натъкнах на един работещ бизнес модел!

Работещ бизнес модел...

Купих си първо ниво на курс, който ти дава работещ модел на дропшипинг бизнес, и започнах да го следвам.

Отначало бях доста скептичен, но реших да следвам модела, без да го подлагам под съмнение - така или иначе нямаше какво да губя.

Само 3 месеца по-късно вече бях започнал да правя по 800 лв. на месец и можех да се издържам с новия си бизнес.

Тук научих един от най-ценните си уроци в бизнеса - ако искаш да постигнеш нещо съществено, винаги следвай модел, който вече се е доказал като работещ.

Основната ми грешка преди да започна с дропшипинга беше, че се опитвах САМ да открия модел, който да работи за мен.

А трябваше просто да си платя, за да се науча на модел, който доказано работи при голяма част от хората (защото няма модел, който да работи при всеки).

Сега го правя с всичко:

 • В тренировките си плащам за треньор, който да ми даде работещ модел, като ми каже какво да правя, за да кача мускули/сваля мазнини
 • В бизнеса си плащам, за да се уча от най-добрите, защото знам, че инвестираните в знания пари се връщат многократно

Странното е, че предишният ми аз щеше да “рови” само по фитнес списанията и сайтовете, за да намери информация за това как да направи мечтаното тяло.

Не случайно никога не постигнах съществени резултати в тренировките, преди да си наема треньор, който да ми изложи правилния и работещ модел.

Знам, че много хора искат да намерят работещ модел за генериране на доход от Интернет като мен, но не могат да се ориентират в онлайн джунглата от възможности и информация.

Ето защо с моите “колеги по онлайн бизнес” Д-р Бо и Ник Чакъров решихме да предложим такъв модел, за който знаем и сме се убедили, че работи и е прост за изпълнение.

Но нека първо ти ги представя:

Д-р Бо е експерт във Фейсбук рекламата, който има над 6 години опит.

Ник Чакъров е експерт в онлайн търговията с платформи като eBay, Amazon и др. с над 5 години опит.

Представям ти курса “Първи 1000 лв. Онлайн”! В него представяме работещ бизнес модел, който да е лесно приложим дори за начинаещи, като за него не ти трябват:

 • Сайт - ще продаваме директно чрез Facebook на българския пазар
 • Бизнес идея - ще намираме и тестваме “готови” физически продукти по определени параметри, не се налага да купуваш нищо предварително
 • Голям бюджет - бързо, лесно и евтино ще тестваме продукти и ще закупим продуктите накуп, чак след като имаме продукт, който доказано се продава добре
 • Задълбочени маркетинг познания - базови познания относно Facebook маркетинга са напълно достатъчни и ние ще ви ги дадем

Но нека те предупредя! Фактът, че бизнес моделът е работещ, в никакъв случай НЕ означава, че гарантираме, че всеки ще направи пари от него.

Създаването на бизнес онлайн изисква работа и отдаденост, а включва и риск. Това, че определен бизнес модел работи, в никакъв случай не означава, че ще работи за теб!

Нещо повече - ТИ ще бъдеш част от първата група, която ще има възможността да изпробва системата, затова сме сложили и толкова ниска цена.  

Целта ни е да се убедим, че системата работи и за теб, както и при възможно най-много хора, а не само при тези, които вече правят пари от нея. Така ще можем да развиваме постоянно курса и ще дадем възможност на още повече предприемачи да успеят онлайн.

По тази причина цената за следващия път, когато отворим врати, ще бъде със сигурност по-висока.

Просто искам да бъда честен с теб - не мога да ти гарантирам, че ще успееш. Ако имаш големи съмнения или си прекалено скептичен, по-добре не влизай в курса или изчакай. Имай предвид, че ако изчакаш, ще трябва да го купиш на по-висока цена, а и не се знае кога ще пуснем втората група.


В курса сме се постарали в цялост да представим работещ бизнес модел от А до Я. Ето какво ще научиш в отделните модули от курса:

 • Представяне на курса

  Тук ще ти представим курса като цяло и ще ти разкажем повече за електронната търговия. Защо онлайн бизнес, защо онлайн търговията е един от най-добрите бизнес модели, какво представлява и т.н. 

 • Намери правилния продукт

  Тук ще ти представим няколко начина, по които могат да се намерят страхотни продукти, които да продаваш. Ще видиш няколко метода за бързо намиране на продукти за тестване, характеристиките на печелившия продукт и т.н. 

 • Бизнесът в действие

  Тук ще ти представим как скалираш бизнеса си, след като си намерил печеливш продукт, поръчване на инвентар, работа с куриери, математиката за успешния онлайн бизнес и т.н.

 • Ментална нагласа

  Тук ще ти кажем каква ментална настройка трябва да имаш, за да успееш в онлайн бизнеса и как да си поставиш правилните цел. Това е много често пропускан модул в онлайн курсовете, но е изключително важен.

 • Facebook реклама и тест

  В този модул ще ти разкажем повече за основите на Facebook рекламата, как да създадеш бизнес страница и как лесно, бързо и евтино да тестваш продукт с реклама.

 • БОНУС - Реален пример

  В този модул ще ти покажем как прилагаме системата от нулата до първите онлайн продажби, тоест ще намерим продукт, ще му пуснем реклама и ще анализираме резултатите.

Всичко това прави около 6 часа видео обучение!

Ако има нещо неясно, ние сме готови да помагаме в скритата Facebook група и дори да запишем видеа по темата!

Не само сме отворени за обратна връзка, но очакваме такава в скритата ни Facebook група, която е само за участници в курса, както и на support email-a ни - support@first1k.eu

За да решиш дали този курс е за теб, сме ти подготвили и специална секция с въпроси и отговори, като се надяваме, че това са всичките въпроси, които ти се въртят в главата. 🙂

arrow

Списък На Чакащи!

Ако искате да разберете първи, когато отворим отново, включете се в списъка!

privacy Ние ценим вашата лична информация!

arrow

Списък На Чакащи!

Ако искате да разберете първи, когато отворим отново, включете се в списъка!

privacy Ние ценим вашата лична информация!

Най-често задавани въпроси

 • МОГА ЛИ ДА ПЕЧЕЛЯ С ТОЗИ МЕТОД, ДОКАТО РАБОТЯ?

Да, можеш. Курсът е дори доста подходящ за работещи и това е една от основните групи, към които целим да позиционираме курса.

Времево е нужно е да се отделят по 1-2 часа дневно и то не всеки ден.

shadow-ornament

 • СЪС СИГУРНОСТ ЛИ ЩЕ НАПРАВЯ ПАРИ?

Искаме да бъдем честни с теб. Бизнес моделът е работещ, но ние в никакъв случай не гарантираме, че всеки ще направи пари от него.

Създаването на онлайн бизнес изисква работа и отдаденост, а включва и риск. Това, че определен бизнес модел работи, в никакъв случай не означава, че ще работи за теб!

Нещо повече - това е тестова група (затова цената е толкова ниска). Целта ни е да се убедим, че системата работи при възможно най-много хора, а не само при тези, които вече правят пари от нея.

shadow-ornament

 • КАКВА ИНВЕСТИЦИЯ МИ ТРЯБВА?

Както вече споменахме, ще тестваме продуктите си евтино и бързо с помощта на Facebook реклама.

Първоначалният тест ще бъде с около с около 10 лв. на продукт. За този тест препоръчваме да се отделят по около 100 лв.

Когато намериш печеливш продукт, поръчката на по-голяма пратка от този продукт ще ти струва около 100-400 лв. (в зависимост от продукта).

shadow-ornament

 • ЗАЩО ЦЕНАТА Е ТОЛКОВА НИСКА?

Въпреки огромната стойност, която този курс дава, цената ще бъде ниска само в началото и ще се покачва с времето, тъй като планираме непрекъснато да добавяме нови видеа и материали към курса и във Facebook групата.

Целта ни е да се убедим, че системата работи при възможно най-много хора, а не само при тези, които вече правят пари от нея. Така благодарение на теб ще развиваме постоянно курса и ще дадем възможност на още повече предприемачи да успеят онлайн.

Ако сега влезнеш на тази ниска цена, ще получаваш безплатно всички следващи материали от курса.

shadow-ornament

 • КОЛКО ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА ОТДЕЛЯМ ДНЕВНО?

Зависи от много фактори, но препоръчваме около 1-2 часа на ден. Ако изостанеш, винаги можеш да наваксаш - имаш доживотен достъп до курса и всичките му ъпгрейди.

shadow-ornament

 • КАКВО ПОЛУЧАВАМ, КОГАТО ЗАКУПЯ КУРСА?

Ще получиш следните 6 модула (повече за тях можеш да видиш по-горе):

 • Представяне на курса
 • Ментална нагласа
 • Намери правилния продукт
 • Facebook реклама и тест
 • Бизнесът в действие
 • БОНУС - Реален пример

Също така получаваш и:

 • Достъп до тайна Facebook група за дискусии с другите участници и мотивация.
 • Възможност да ни задаваш въпроси във Facebook групата и на support email-a.
 • Всички ъпгрейди на курса, които предстоят.
shadow-ornament

 • КАК МОГА ДА ПЛАТЯ?

В момента начините на плащане са PayPal и банков превод.

Използвайки PayPal, можеш да платиш, БЕЗ ДА ИМАШ РЕГИСТРАЦИЯ, и ще получиш достъп до курса ВЕДНАГА. Единственото, което трябва да направиш е да въведеш дебитната/кредитната си карта.

Ако използваш банков превод, моля в основанието да посочиш:

 • Името на курса: Първи 1000 лв. Онлайн
 • Email-a, на който искаш да получиш данните за достъп
 • Телефон за връзка

Достъп до курса ще получиш до 24 часа, след като получим плащането.

За въпроси моля пиши ни на support@first1k.eu или във скритата Facebook група.

shadow-ornament

 • KAK ДА РАЗБЕРА ДАЛИ ТОЗИ КУРС Е ЗА МЕН?

Този курс е за теб, ако:

 • Искаш да изградиш онлайн бизнес и да можеш да работиш от всяка точка на света
 • Искаш да следваш изпробван бизнес модел
 • Не се страхуваш да рискуваш пари и време в името на бъдещата свобода
 • Искаш да си част от общество от прохождащи и напреднали предприемачи, с което заедно да вървите напред

Този курс НЕ е за теб, ако:

 • Искаш 100% гаранция, че ще успееш и не обичаш да поемаш дори премерени рискове
 • Нямаш никакви пари за инвестиция и тестове
 • Искаш всичко да ти е безплатно, дори да се отнася до бизнеса и живота ти
 • Вярваш, че можеш да постигнеш всичко сам и нямаш нужда от работещ бизнес модел
 • Си всезнайко, който не е готов да се учи (моля те не влизай, ако си такъв), или си прекалено скептичен, или циничен
shadow-ornament

 • ВИЕ САМО С ОНЛАЙН КУРСОВЕ ЛИ СИ ИЗКАРВАТЕ ПАРИТЕ?

Не. И тримата имаме работещи онлайн бизнеси в сферата на електронната търговия и това ни дава самочувствието да преподаваме тази материя.

Никога не бихме си позволили да преподаваме нещо, което не сме тествали сами и не сме се убедили, че работи!

shadow-ornament

 • ПОДХОДЯЩ ЛИ Е КУРСЪТ ЗА НАЧИНАЕЩИ?

Абсолютно. Постарали сме се да дадем пълни обяснения на всяка стъпка дори за някой, който за пръв път се запознава с Facebook и онлайн търговията.

Ако все пак нещо остане неясно, ние оставаме на разположение да отговорим на всякакви въпроси в онлайн групата ни и дори да запишем видео по темата.

shadow-ornament

 • НЕОБХОДИМ ЛИ МИ Е ДОБЪР АНГЛИЙСКИ, ЗА ДА ПРИЛАГАМ НАУЧЕНОТО В КУРСА?

Не. Тъй като ще продаваме на българския пазар, няма да е нужен добър английски.

Базово разбиране на английски обаче е наложително за комуникацията с доставчици и при намирането на продукти.

shadow-ornament

 • ТОВА ДРОПШИПИНГ МЕТОД ЛИ Е?

Не. Това е метод, в който реално ще притежаваме инвентара, който ще продаваме.

shadow-ornament

След всичко, което вече знаеш за курса, вярвам, че можеш да вземеш информирано решение дали да се включиш.

Ако решиш да го направиш, не забравяй, че само за ограниченият период от време, в който събираме тестовата група, можеш да инвестираш в себе си само за 147 лв.(75 Евро)

Нека ти кажа няколко неща за твоята инвестиция от 147 лв.(75 Евро):

 • Тези 147 лв. не могат да ти купят дори един час с някой от нас тримата, а тук получаваш 6 часа видео, заснето от нас, възможност да ни задаваш въпроси по курса и възможност да работиш с нас, за да направим заедно курса още по-добър.
 • Ще “избиеш” тези 147 лв. само с 25 продажби (следвайки нашата система, средната печалба на продажба е 6 лв.).
 • 147 лв. са кафетата ти за 3 месеца, цигарите за 1 месец, 1-2 излизания навън с приятели и т.н. Проблемът на тези неща е, че не получаваш финансова възвръщаемост от тях. След като изпиеш кафето, то си отива завинаги. Докато, ако инвестираш в този курс, имаш шанс да направиш в пъти повече (макар че не можем да дадем гаранция за това, тъй като не те познаваме).

За тази цена ще получиш и всички ъпгрейди на курса, които предстоят и които ще увеличат цената за следващите записали се. Тоест, ако се запишеш на следващото отваряне (вероятно след няколко месеца), ще получиш същото съдържание, но по-висока цена.

Така че, ако си решил да се запишеш, те съветвам да го направиш сега, а да не отлагаш, защото някои от хората, които ще се запишат сега, след няколко месеца вече ще имат работещи бизнеси.

Затова клинкни на предпочитания от теб начин за плащане по-долу и нека приключението за теб започне!

arrow

Списък На Чакащи!

Ако искате да разберете първи, когато отворим отново, включете се в списъка!

privacy Ние ценим вашата лична информация!

arrow

Списък На Чакащи!

Ако искате да разберете първи, когато отворим отново, включете се в списъка!

privacy Ние ценим вашата лична информация!

За Нас